broj u registru posrednika 005

Prodaja stanova Zvezdara

Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Tražite
Napredna pretraga

Za sve one koje zanima prodaja stanova, Zvezdara je opština koja je poslednjih godina veoma privlačna Beograđanima za investiranje u nekretnine. Opština Zvezdara se nalazi u jugoistočnom delu grada i spada u centralne opštine Beograda. Uzimajući u obzir da zauzima površinu nešto veću od 31 km², ova beogradska opština pokriva različite lokacije od Đerma, preko Crvenog krsta, do Mirijeva i Zelenog brda. Zbog blizine i dobre saobraćajne povezanosti sa centrom Beograda, a istovremeno i zbog nižih cena u odnosu na cene stanova na Starom gradu i Vrčaru, ova opština je izbor za dom mnogih porodica.

Kada su u pitanju stanovi Zvezdara pruža izuzetnu ponudu. Ukoliko želite stan u zgradama od crvena fasadne cigle na Lionu ili pogled kakav se pruža sa Konjarnika, na našem sajtu možete pronaći veliki broj oglasa koji odgovaraju vašoj potražnji. Stanovi na Zvezdari se razlikuju po ceni, u zavisnosti od toga da li želite novogradnju u Mirijevu, salonski stan na Bulevaru kralja Aleksandra ili stan u blizini Olimpa i Zvezdarske šume. Izbor nekretnina je veliki, a naš tim agenata je tu da vaš proces kupovine i prodaje stana učini jednostavnijim.

sortiranje

Nema opcija

Bulevar kralja Aleksandra

kod Kluza, Zvezdara

Izdvajamo iz ponude
270m²
2.5
2T
7/7
DA
CG

Prodajemo luksuzno opremljen duplex u novogradnji na Zvezdari. Stan je na sedmom spratu novoizgrađenog objekta i sastoji se iz dva nivoa. Prvi nivo je stan ukupne površine 160m2, od koga je 40m2 terasa koja se prostire oko celog dnevnog boravka i trpezarije, šankom odvojene kuhinje, jedne manje spavaće sobe, kupatila i jedne master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom u kome su samostojeća kada i prostrana staklenim mozaikom obložena tuš kabina sa hidromasažnim stubom. Kupatila su obložena mermerom a grejanje u njima je podno. Drugi nivo je prostrana terasa 110m2 na kojoj je zatvorena i termoizolovana pergola u kojij su smešteni kuhinja sa trpezarijom i dnevnim boravkom i kupatilo (20m2).Na terasi se još nalazi i jacuzzi sa svojim noćnim osvetljenjem, deo za sedenje uz ognjište i veći broj žardinjera sa dosta zelenila.Veliki broj staklenih površina u stanu obezbeđuje obilje dnevne svetlosti, kao i pogled na panoramu celog Beograda. Open space koncept dnevnog boravka sa prostranom sofom i velikim TV-om na mermernom zidu, na koji se nastavlja trpezarija idealan je za porodična okupljanja. Ceo objekat je pokriven video nadzorom i 24-časovnim obezbeđenjem, grejanje je centralno, a sistem hlađenja je LG, stolarija je aluminijumska sa drvenom oblogom sa unutrašnje strane. U neposrednoj blizini su zelena pijaca i trgovački centri i objekti sa svim potrebnim sadržajima za komforan i kvalitetan život. Uz stan se prodaju i dva garažna mesta po ceni od 30000e. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.

720000

skok na:

Nema opcija
Sledeća strana