broj u registru posrednika 005

Prodaja stanova Vračar

Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Tražite
Napredna pretraga

Kada je u pitanju prodaja stanova, Vračar je jedno od najdinamičnijih tržišta nekretnina u Beogradu. Vračar iako jedna od najmanjih opština glavnog grada, istovremeno je i jedna od najnaseljenijih opština što govori o izuzetnoj zainteresovanosti Beograđana za život na ovoj lokaciji. Pored Hrama I dosta spomenika, ulica sa prelepim drvoredima, kafićima sa najboljom kafom u Beogradu ono što privlači je posebna energija na vračarskim ulicama.

Kako je u pitanju jedna od centralnih opština Beograda, te je i očekivano da ponuda za sve one koje zanima prodaja stanova na Vračaru velika i raznovrsna. Na našem sajtu dostupni su vam brojni oglasi za prodaju nekretnina, a ako vas interesuju isključivo stanovi, Vračar je jedna od naših omiljenih lokacija. Cene i kvadrature su raznovrsne, u ponudi su prelepi salonski stanovi kao i luksuzne novogradnje. Bilo da želite stan na Slaviji , u blizini Hrama ili na Neimaru, mi smo tu da vam pomognemo u vašoj potrazi. Ukoliko je vaš izbor stan u novogradnji na Crvenom krstu ili Južnom bulevaru, salonski stan u Krunskoj ili u blizini Bulevara kralja Aleksandra, naći ćete ih na našem sajtu. Možemo da vam ponudimo luksuzne stanove, stanove za renoviranje, novogradnje pouzdanih investitora, ali i hitne prodaje nekretnina na ovoj lokaciji.

sortiranje

Nema opcija

Grahovska

kod Čuburskog parka, Vračar

Izdvajamo iz ponude
62m²
3
P
4/4
DA
CG

Prodajemo luksuzan, neobican stan na Vracaru u mirnoj ulici u blizini Čuburskog parka. Stan je uknjižen na 58m2, a izmerena površina je 62m2, sa mogućnošću daljeg proširenja. Naime, visina plafona u najvišem delu stana je 4,2m, tako da postoji mogućnost proširenja pravljenjem velike galerije celom dužinom iznad ulazno-kuhinjskog dela, cime se dobija znacajan dodatni prostor, koji ne narušava funkcionalnost i lepotu stana. Stan se sastoji od velikog dnevnog boravka, koji zajedno sa kuhinjom i trpezarijom čini “open space“ veličine 35 m2. U ovom delu se nalazi ugrađena elegantna klima, koja ostaje novim vlasnicima. Stan je dvostrano orjentisan: istok-jugoistok, sa puno sunčeve svetlosti u toku celog dana. Kuhinjski deo je veoma funkcionalan i prostran. Sastoji se iz dva niza kuhinjskih elemenata dužine 1,80 m. Visina gornjih elemenata je 83 cm. Kuhinja ostaje novim vlasnicima kao i ugradna rerna, ploca i veliki ugradni kombinovani frižider. Postoje dve spavace sobe sa velikim, modernim, ugradnim plakarima dužine 2 m, visine vece od standardne-2,65 m i dubina 60 cm, koji ostaju novim vlasnicima. Stan je izuzetno funkcionalan, svaki m2 je odlicno iskorišcen, bez gubitka prostora. Odlicno je povezan sa svim delovima grada. U blizini stana se nalaze 4 banke, mnogi mega marketi kao što su: Maksi, Idea, Interex, Tempo, kao i pošta, kafici i restorani, zanatske radnje i Kalenic pijaca. Na ovaj nacin sve svakodnevne poslove možete da završite u svom kraju. Ukoliko želite zaista autentican i lep, svetao i ušuškan stan, neobicne koncepcije, ureden sa merom i ukusom na Vracaru, pozovite nas i uverite se. Mogućnost zakupa parking mesta. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.

159000

skok na:

Nema opcija
Sledeća strana