broj u registru posrednika 005

Prodaja kuća Vračar

Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Tražite
Napredna pretraga

Sve koje interesuje prodaja kuća, Vračar može biti idealno mesto u gradu u kome ćete pronaći nekretninu po vašoj meri. Iako spada u jednu od najmanjih opština, interesovanje za kuće na Vračaru ne opada već godinama unazad pa su i cene ovakvih nekretnina među najvišim u gradu. Kupovina kuće u ovom delu grada je odlična investicija a povezanost sa centrom grada samo jedna od prednosti ove lokacije.

Za ljubitelje luksuznog života, kupovina kuće na Vračaru je pravo rešenje bilo da se radi o starim Beogradskim vilama ili renoviranim kućama moderno opremljenim sa garažama koje su posebno na ceni na ovoj lokaciji. Ukoliko želite svoju privatnost a da ste istovremeno u centru gradskih dešavanja kupovina nekretnine na ovoj lokaciji je pravi izbor za vas.

sortiranje

Nema opcija

Daničareva

kod Čuburskog parka, Vračar

Izdvajamo iz ponude
430m²
4
3T
SUT+PR+1+PTK
kuća
EG

Prodajemo kvalitetnu porodičnu stambenu zgradu površine 430m2 na 3.66ari i koja se nalazi na Vračaru, u neposrednoj blizini Suda i Doma zdravlja. Ulica u kojoj se objekat nalazi je jednosmerna, slabo prometna ali sa dosta zelenila i preko potrebne tišine. Objekat se sastoji iz 4 celine, tj. etaže. U suterenskoj etaži nalazi se garaža sa dva parking mesta, dve ostave, kao i prostrana prostorija sa kupatilom koja može da bude u funkciji poslovno/kancelarijskog dela ili eventualno prostora za odmor i relaksacju. Iz ove prostorije izlazi se na zadnje dvorište koje je pokriveno pločicama i površine je oko 40m2. Ostale tri etaže su zapravo 3 nezavisne stambene jednice, okvirne površine oko 110m2 u koje se ulazi preko centralnog stepeništa. Stanovi su po strukturi trosobni, sa mogućnošću adaptacije i pretvaranja u nekoliko manjih stambenih jedinica. Svaki stan je dvostran, svetao sa lepim terasama. Objekat je izgrađen pre 20 godina, izuzetno kvalitetno (blok+ izolacija+cigla+izolacija+kamena fasada), sa ugrađenim kvalitetnim materijalima i opremom za vreme kada je građena. Velike mogućnosti pretvaranje kuće u poslovni objekat (hostel, privatna klinika, i sl.). U zadnjem delu je moguće napraviti zatvoreni bazen dimenzija 3mx10m kao i SPA zonu, a da ostane prostrano dvorište (oko 70m2). Retko u ponudi. Uknjižena, bez tereta i zabeležbi. Mogućnost dogovora oko cene. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika DIVIS NEKRETNINE DOO.

860000