broj u registru posrednika 005

Prodaja kuća

Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Tražite
Napredna pretraga

Posmatrajući nekretnine, jedan od važnijih segmenata ove oblasti jeste prodaja kuća. Njihova važnost, pre svega, leži u činjenici da su u pitanju velike i trajne investicije. U skladu sa tim, i oglasi za prodaju kuća ređi su od onih za stanove. Naravno, to ne znači da ponuda nije raznovrsna. Kada birate za sebe novi dom mogućnosti su brojne i šarolike, ali konačni izbor bi trebalo da u potpunosti odgovara vašim navikama i potrebama. U tom smislu, ne bi trebalo da zanemarite lokaciju kuće na prodaju.

Takođe, treba imati informacije i o starosti objekta, konstrukciji, izolaciji i svemu onome što u kući zahteva održavanje. Ono što niko ne želi je da se nađe u situaciji da daje prevelike svote novca zbog nepotpunih ili loše izvedenih radova. Zato, kada su u pitanju kuće, prodaja zahteva posebnu pažnju i kupaca i prodavaca. Na našem sajtu, sve važne detalje možete pronaći na jednom mestu, zbog čega će i stres oko potrage za savršenim domom biti manji, a izbor lakši.

sortiranje

Nema opcija

Daničareva

kod Čuburskog parka, Vračar

Izdvajamo iz ponude
430m²
4
3T
SUT+PR+1+PTK
kuća
EG

Prodajemo kvalitetnu porodičnu stambenu zgradu površine 430m2 na 3.66ari i koja se nalazi na Vračaru, u neposrednoj blizini Suda i Doma zdravlja. Ulica u kojoj se objekat nalazi je jednosmerna, slabo prometna ali sa dosta zelenila i preko potrebne tišine. Objekat se sastoji iz 4 celine, tj. etaže. U suterenskoj etaži nalazi se garaža sa dva parking mesta, dve ostave, kao i prostrana prostorija sa kupatilom koja može da bude u funkciji poslovno/kancelarijskog dela ili eventualno prostora za odmor i relaksacju. Iz ove prostorije izlazi se na zadnje dvorište koje je pokriveno pločicama i površine je oko 40m2. Ostale tri etaže su zapravo 3 nezavisne stambene jednice, okvirne površine oko 110m2 u koje se ulazi preko centralnog stepeništa. Stanovi su po strukturi trosobni, sa mogućnošću adaptacije i pretvaranja u nekoliko manjih stambenih jedinica. Svaki stan je dvostran, svetao sa lepim terasama. Objekat je izgrađen pre 20 godina, izuzetno kvalitetno (blok+ izolacija+cigla+izolacija+kamena fasada), sa ugrađenim kvalitetnim materijalima i opremom za vreme kada je građena. Velike mogućnosti pretvaranje kuće u poslovni objekat (hostel, privatna klinika, i sl.). U zadnjem delu je moguće napraviti zatvoreni bazen dimenzija 3mx10m kao i SPA zonu, a da ostane prostrano dvorište (oko 70m2). Retko u ponudi. Uknjižena, bez tereta i zabeležbi. Mogućnost dogovora oko cene. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika DIVIS NEKRETNINE DOO.

860000

Braće Jovanović

Tamiški kej, Pančevo

Izdvajamo iz ponude
500m²
3
T
PR+PTK
kuća
EG

Prodaje se kuća u Pančevu u neposrednoj blizini keja i šetališta na jednoj od najpoželjnijih lokacija nadomak centra grada.Na parceli od 3.3a, 1.5a zauzima dvorište kompletno sredjeno za uživanje - travnjak, zidna fontana, rasveta, sistem za navodnjavanje iz tri sopstvena bunara i otvoren tuš. Kuća se satoji od dupleks stana, lokala i podruma. Na prvom nivou poseduje dva ulaza, glavni iz dvorišta i jedan ulično orijentisan ( koji je trenutno u funkciji poslovog prostora-lokala), sa opcijom spajanja sa velikim dnevno trpezarijskim delom gde se nalaze salon, kuhinja, toalet i ostava. Stepenište sa ogradom od kovanog gvoždja, kao i oslikani zidovi ručno su radjeni od strane vrhunskih umetnika, vode na drugi nivo gde se nalaze: dnevni boravak sa ručno radjenom kamenom bibliotekom, prostor predvidjen za teretanu, saunu, kupatilo i radnu sobu sa jedne strane, dok se na suprotnoj nalaze čajna kuhinja, toalet i odvojen spavaći blok sa tri sobe koje imaju sopstvena kupatila i garderobere. Kuća je kompletno renovirana 2012.godine sa kvalitetnim materijalima i opremom od čega izdvajamo ( zidno i podno grejanje, Fan coil pumpe, centralne klime, sunčani kolektori, uvozna kremika i sanitarije itd.). Kuća takodje poseduje 4 odvojena el.brojila kao i podrum površine 30m2 koji je u funkciji vinskog podruma i tehničke prostorije. Ova posebna nekretnina je 97. god priznata kao kulturno dobro i kao takva je kompletno renovirana 2012. god. Uknjižena je na 248m2, ukupne površine 500m2. (poseduje dozvole za celokupnu kvadraturu). Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.

590000

skok na:

Nema opcija
Sledeća strana