broj u registru posrednika 005

STAN Bilećka, kod hotela M 71m²

Voždovac, Beograd

prodato

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

71m²

struktura

2.5

spratnost

VPR od 4

grejanje

EG

visina plafona

2.8m

parking

NE

Opis

Na prodaju odličan savremen tehnološki i funkcionalno, ekonomičan stan u veoma mirnom delu Voždovca. Sama zgrada je opremljena kao i stan savremenom tehnikom i izgradjena od najkvalitetnijih materijala. Stan se sastoji od dve posebne spavaće sobe, hodnika, dva mokra čvora, kupatila sa saunom, terase,  kuhinje, trpezarisjkog i dnevnog dela kao i tehničke prostorije.

Ceo stan je prožet podnim grejanjem. Podne površine su izradjene od troslojnog parketa i prirodnog mermera. Za optimalnu temperaturu postoji FAN coil sistem rashladjivanja, kao i senzor pokreta (alarm), senzor za vodu, senzor za vazduh (Detektovanje CO2), a cela zgrada poseduje meteorološku stanicu koja reguliše temperaturu prema spoljašnjim vremenskim prilikama na nivou celokupne zgrade. Stan poseduje tehničku prostoriju gde se nalazi Daikin toplotna  pumpa koja obezbedjuje vrlo ekonomicno i efikasno zagrevanje, prema tome sami mesecni troskovi stana su vrlo niski.

Nameštaj kao i ugradni elementi, kuhinja, ugradni plahari su od farbanog medijapana, dok je stolarija izradjena od aluminijum drveta. Svi uredjaji su novi i pod garancijom od 2-5 godina (Bosch marke). U stanu je instaliran full smart sistem. Zgrade pod video nadzorom. U cenu stana uključeno lift garažno mesto u nivou podruma i kompletan nameštaj.

Uknjižen, useljiv po dogovoru. Za svaku preporuku.

Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.

Dodatne informacije

garaža

uknjižen

klima

kablovska

internet

interfon

Aleksandar  Marković

Aleksandar Marković

agent

broj uverenja: 3271

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja