broj u registru posrednika 005

STAN Resavska, Park Manjež 100m²

Savski venac, Beograd

360000 €

3600€/m²

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

100m²

struktura

3.5

spratnost

4 od 6

grejanje

TA

visina plafona

3.4m

parking

NE

Opis

Prodajemo odličan troiposoban salonski stan na Savskom vencu kod parka Manjež u Resavskoj ulici. Nalazi se na četvrtom spratu u kvalitetnoj zgradi koja datira iz 1929.god.

Sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjsko trpezarijskim delom, tri spavaće sobe, kupatila, manje ostave i terase. Kupatilo i kuhinja su kompletno renovirani pre tri godine i tom prilikom su zamenjene vodovodne i elektro instalacije, keramika i sanitarije. Stan je u izvornom stanju i očuvan je. Poseduje fenomenalnu strukturu sa prostranim hodnikom iz kog se pristupa u sve prostorije pojednično i salonsku visinu plafona od 3,4 metra što ga čini jedinstvenim.

Stan je dvostrano orijentisan (severoistok-jugozapad) većim delom prema dvorišnom delu zgrade i zelenilu i veoma je osvetljen tokom dana. Kvalitet gradnje i izolacija znatno doprinose tome da stan zimi bude topao uz ne mnogo visoke režijske troškove jer je grejanje na struju. Potpuno je izolovan od gradske gužve i buke.

Zbog lokacije i strukture ova nepokretnost je odlična investicija i za život, ali i za rentu. Stan poseduje i podrum površine 12m2.

Uknjižen na vlasnika bez tereta i zabeležbi.

Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika DIVIS NEKRETNINE d.o.o.

Dodatne informacije

uknjižen

klima

telefon

kablovska

internet

interfon

Nikola Dimitrijević

Nikola Dimitrijević

agent

broj uverenja: 5084

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja

Dinarska

kod Partizanovog stadiona, Savski venac

Izdvajamo iz ponude
105m²
4
T
PR/3
DA
Toplotna pumpa

Prodajemo odličan četvorosoban stan broj 1 od 105m2 sa pripadajućim dvorištem od oko 100m2 u novom manjem luksuznom stambenom objektu sa šest stambenih jedinica koji se gradi u Beogradu, na Savskom vencu, u neposrednoj blizini Autokomande i stadiona Partizan. Stan se nalazi na izdignutom prizemlju, sam na etaži, trostrano orijentisan, sa pravom korišćenja dvorišta koje je delimično u funkciji terase a delom kao zelena površina. Od prostorija sadrži ulaz, toalet, kupatilo, spavaći blok sa tri spavaće sobe koje su orijentisane prema ulici i bočno, kuhinje, trpezarije, dnevnog boravka iz kojeg je predviđeno da se stepenicama siđe na terasu i dvorište. Predviđena je ugradnja visokokvalitetnih materijala i opreme od čega izdvajamo ( hrastov parket, alu stolarija, el. roletne, sanitarija i keramika prve klase, ulazna sigurnosna vrata visoke kategorije, unutrašnja stolarija od medijapana, uvozna galanterija, grejanje putem toplotnih pumpi, inverter klime…). Stan je idealna investicija za veće porodice kako zbog broja soba tako i zbog velikog dvorišta kooje koristi isključivo samo ovaj stan. Cena je formirana samo za stambenu jedinicu, dvorište je gratis. Objekat se gradi sa pravosnažnom građevinskom dozvolom i regulisanim obavezama prema gradskim i državnim organima. Predviđeni završetak radova je decembar 2024.godine. Cena stana je bez PDV-a. Mogućnost kupovine parking mesta u garaži na mehaničkoj platformi po ceni od 19.224 do 21.369 EUR sa PDV-om. Mogućnost faznog plaćanja na sledeći način:1. Rata od 40% prilikom zaključenja Predugovora/Ugovora 2. Rata od 30% prilikom završetka konstrukcije Objekta3. Rata od 20% nakon završetka fasade Objekta4. Rata od 10% nakon zavreštka Tehničkog pregleda Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o

341250