broj u registru posrednika 005

STAN BW SENSA, Beograd na vodi 85m²

Savski venac, Beograd

prodato

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

85m²

struktura

3

spratnost

1 od 8

grejanje

CG

visina plafona

2.8m

parking

DA

Opis

Prodajemo odličan stan sa dve spavaće sobe u Beogradu na vodi, sa fenomelanom cenom po kvadratu od 2952 EUR + pdv. Stan se nalazi u zgradi Sensa, koja je osmospratna stambena zgrada u Elements kompleksu, sa ukupno 230 stanova različitih struktura. Očekivani datum završetka objekta je avgust 2025. godine. Blizina zelenila, sportskih terena, igrališta, reke, prodavnica, restorana ali i gradskih poslovnih centara čini ovu zgradu idelnom za porodično stanovanje. Na samo nekoliko minuta šetnje nalazi se BW Galerija, najveći shopping centar u Evropi.

Stan se nalazi na prvom spratu, što ga čini idealnom opcijom za investiciju i mogućnost rentiranja za poslovni prostor, kao i odlične opcije za porodičan život. Sastoji se iz dnevnog boravka, kuhinje i trpezarije koncipirane kao open-space, terase, dve komforne spavaće sobe, dva kupatila i vešernice. Radijatori su povezani na centralnu gradsku toplanu sa ugrađenim kalorimetrima za merenje potrošnje za svaki stan. Stanovi su opremljeni multi-split sistemom klimatizacije, sa po jednom unutrašnjom jedinicom u svakoj sobi, i jednom spoljnom jedinicom, koja je obložena dekorativnom maskom.

U okviru zgrade nalazi se ulazni hol sa obezbeđenjem, recepcijom, odvojenom prostorijom za poštanske sandučiće. U okviru kompleksa nalazi se uređeno dvorište sa dečjim igralištem i prostorom za odmor. Ovu nekretninu preporučujemo kao idealnu za bilo koji vid investicije, kao i komforno mesto za život, na prvoklasnoj lokaciji u čijoj neposrednoj blizini imate sve potrebne sadržaje, i odličnu povezanost sa svim delovima grada.

Cena stana izražena je sa PDV-om.

Mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 23.400 EUR sa uračunatim pdv-om.

Dinamika plaćanja je izuzetno relaksirana i podeljena u 7 rata, gde svaka rata prati određenu fazu izgradnje. Sve dodatne informacije oko stanova u projektu SENSA možete dobiti kod našeg agenta Anđele Murganić, na broj telefona 0621916575.

Napomena: Kupci Divis nekretnina doo ne plaćaju agencijsku proviziju za stanove i garaže na projektu BW.

Dodatne informacije

garaža

lift

parking

klima

telefon

kablovska

internet

interfon

energetski pasoš

Anđela  Murganić

Anđela Murganić

agent

broj uverenja: 3575

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja