broj u registru posrednika 005

STAN BW LIBERA, Beograd na vodi 106m²

Savski venac, Beograd

prodato

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

106m²

struktura

3

spratnost

PR od 16

grejanje

CG

visina plafona

2.8m

parking

DA

Opis

U ponudi je odličan stan u pizemlju objekta sa sopstvenom baštom od čak 77m2. Unutrašnja površina stana je 89m2. Sastoji se od ulaza, dnevnog boravka, dve spavaće sobe, dva kupatila od kojih jedno pripada master spavaćoj sobi, vešernice, terase i bašte na koju sve prostorije imaju izlaz.

BW Libera je zgrada smeštena unutar Park District-a, u neposrednoj blizini Savskog parka. Zgrada je visoka 16 spratova, i u zavisnosti od orijentacije stanovi gledaju ka unutrasnjem dvorištu, Savskom parku ili panorami Starog dela grada. Fasadu zgrade formira niz kaskadnih blokova što je čini unikatnom, unutar objekta se nalazi lobi sa recepcijom i obezbeđenjem, prodavnice, kafići i restorani se nalaze u prizemlju i omogućavaju stanarima da sve dnevne potrepštine imaju na dohvat ruke. Predviđeni završetak radova je 2024. godine.

Prvi korak u procesu kupovine je Ugovor o rezervaciji, nakon čega sledi relaksirana dinamika plaćanja podeljena u 7 rata.

Cena stana izražena je sa PDV-om.

Mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 23.400 EUR

Sve dodatne informacije oko stanova u projektu BW Libera možete dobiti kod našeg agenta Anđele Murganić, na broj telefona 0621916575.

Napomena: Kupci Divis nekretnina doo ne plaćaju agencijsku proviziju za stanove i garaže na projektu BW.

 

Dodatne informacije

garaža

luks

lift

parking

klima

telefon

kablovska

internet

interfon

energetski pasoš

Anđela  Murganić

Anđela Murganić

agent

broj uverenja: 3575

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja