broj u registru posrednika 005

KUĆA Lamartinova, Karađorđev park 142m²

Vračar, Beograd

prodato

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

142m²

zemljište

/

spratnost

SUT+PR+1

grejanje

Podno grejanje

visina plafona

2.7m

garaža

NE

Opis

Prodajemo odličnu, potpuno renoviranu, kuću spratnosti PO+PR+1 na Vračaru u neposrednoj blizini Hrama Svetog Save, između Karađorđevog i Neimarskog parka.

U prizemlju kuće nalaze se predsoblje, komplet opremljena kuhinja sa trpezarijom iz koje se izlazi na terasu i dvorište, dnevnog boravka, spavaće sobe, kupatila i ostave za domaćinstvo. Na spratu su dve prostrane spavaće sobe (svaka oko 15m2 i izlazom na terasu) i kupatilo.Kuća takođe poseduje dvorišnu ostavu i potpuno uređen podrum.

Kuća je renovirana veoma kvalitetnim materijalima. Fasada je rađena u dekorativnoj listela cigli koja ispunjava moderne zahteve estetike i kvaliteta, koju karakterišu izdržljivost, dugotrajnost, otpornost na različite vremenske prilike i energetska efikasnost, koja je ukombinovana sa belom višeslojnom stolarijom i detaljima od kovanog gvožđa. U kuhinji i kupatilima je italijanska keramika, hrastovi podovi velikih dimenzija, ALU stolarija sa elektropodizačima, u prizemlju kuće je postavljeno podno grejanje dok su na spratu radijatori na struju sa digitalnim WI-FI sobnim termostatom, na prilaznom delu je urađen štampani beton sa grejačima za topljenje snega.

Uknjižena, brzo useljiva.

Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika DIVIS NEKRETNINE DOO

Dodatne informacije

uknjižen

podrum

klima

telefon

kablovska

dovedena voda

dovedena struja

dovedena kanalizacija

Jugoslav  Bogdanović

Jugoslav Bogdanović

agent

broj uverenja: 3569

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja