broj u registru posrednika 005

STAN Stojana Protića, kod Hrama 261m²

Vračar, Beograd

1772000 €

6789€/m²

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

261m²

struktura

4

spratnost

2 od 7

grejanje

Toplotna pumpa

visina plafona

2.8m

parking

DA

Opis

Prodajemo na najprestižnijoj lokaciji u Beogradu, u srcu Vračara, luksuzan stan površine 261m2, drugom spratu stambeno-poslovne zgrade. Stan je dvostrano orijentisan i to delom prema hramu Svetog Save i delom prema dvorištu.

Stan se sastoji od hodnika, dnevnog boravka (površine 61m2), kuhinje, trpezarije, tri spavaće sobe ( površina 25m2, 26m2 i 27m2), tri kupatila, toaleta, garderobera, tehničke sobe i dve terase ( 11,23m2 okrenuta prema Hramu i 20m2 prema dvorištu).

Objekat u kome se stan nalazi je izgrađen po najvišim standardima gradnje, sa visokim stepenom energetske efikasnosti i sa vrhunskom opremom i materijalima. Fasada je obložena kamenim pločama iza kojih je termo izolacija od 20cm mineralne vune. Sve prostorije su klimatizovane Sabiana parapetnim fancoilima. Regulacija temperature je putem termostata I mobilnih telefona. Grejanje je podno u celom stanu sa regulacijom temperature zasebno za svaku prostoriju putem digitalnih kontrolera. Sistem napaja toplotna pumpa Mitshubishi Zubadan.

U stanu je instaliran centralni bojler za pripremu sanitarne tople vode sa recirkulacijom za sva kupatila i kuhinju. Voda u bojleru se zagreva preko toplotne pumpe.

Stan je idealan i za poslovni prostor. Useljiv za 90 dana. U cenu stana su uključena dva garažna mesta. Prodavac je fizičko lice, nema PDV-a. Za svaku preporuku.

Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.

Dodatne informacije

garaža

luks

lift

parking

klima

kablovska

internet

interfon

topla voda

energetski pasoš

Nemanja Miljkovic

Nemanja Miljkovic

agent

broj uverenja: 1835

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja