broj u registru posrednika 005

STAN Apartman Sky High, Golden Panorama 47m²

Potoci, Zlatibor

prodato

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

47m²

struktura

1.5

spratnost

4 od 5

grejanje

Toplotna pumpa

visina plafona

2.7m

parking

DA

Opis

Prodajemo Apartman “Sky High” , površine 47.17m2, koji je pozicioniran na četvrom spratu i potkrovlju kompleksa “Golden Panorama” koji se nalazi na padini mirnog naselja Potoci, 10 minuta peške od novoizgrađene autobuske stanice (1,3km). Izdvojeni od vreve urbanog Zlatibora, svi apartmani poseduju terase sa predivnim pogledom na planinske vrhove. Udaljenost od centra 2km (20 min peške, 6 min automobilom).

U prvom delu je otvoreni kuhinjsko-dnevni deo, koji će razdvajati trpezarijski sto i stolice. Kuhinja je od ulaznih vrata odmah levo, a spavaća soba desno, u koju se ulazi kroz deganžman za sobu i kupatilo. Time su mir, tišina i privatnost zagarantovani. Pogled sa terase se pruža preko četinara i planinskih proplanaka, pa sve do Tornika. Zapadno orijentisan.

Uz svaki apartman kupac dobija GRATIS ostavu do 2,5 m2 u suterenu koja je pogodna za ostavljanje ski opreme, bicikala i drugih kabastih predmeta i numerisano PARKING MESTO sa super brzim punjačem za električna vozila.

Takođe, budući vlasnici dobijaju mogućnost BESPLATNOG korišćenja Wellness & Spa centra, otvorenog bazena, teretane i igraonice za decu na otovrenom i to sve u sklopu ovog kompleksa koji broji 40 stambenih jedinica. Troškovi održavanja će biti 40e/mesečno.

Akcijska cena je 1800e + PDV. Mogućnost povraćaja PDV-a kupcu prvog stana. Plaćanje ja fazno (prati tok gradnje). Rok završetka radova I useljenje je decembar 2023.

Kupci DIVIS NEKRETNINA za ovaj apartman na plaćaju agencijsku proviziju.

Dodatne informacije

garaža

lift

parking

klima

kablovska

internet

interfon

energetski pasoš

Predrag  Simić

Predrag Simić

agent

broj uverenja: 3283

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja