broj u registru posrednika 005

POSLOVNI PROSTOR Bulevar kralja Petra I, kod Sajma 47m²

Sajmište, Novi Sad

prodato

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

47m²

struktura

1.0

spratnost

PR od 5

izlog

DA

visina plafona

2.8m

parking

NE

Opis

Prodajemo poslovni-prostor LOKAL koji se nalazi u Novom Sadu, u ul. Kralja Petra I. Ulica u kojoj se lokal nalazi je odlično povezana sa ostalim bitnim saobraćajnicama. Lokal je na samoj ulici sa izlogom u kojoj je zastupljeno poslovanje. Ulica je kompletno opremljena infrastrukturnim sadržajima.

U blizini se nalazi Sajam, osnovna škola kao i srednje škole. Lokal je višenamenski. Sastoji se iz tri nivoa, ukupne površine 47m2 od čega je 32m2 uknjiženo dok je 15m2 galerija.

Glavni nivo predstavlja ulaz i predprostor za izlaz na galeriju kao i nivo ispod galerije. Na prizemnom nivou je prostor namenjem sedenju klijenata i obavljanju delatnosti dok je na donjem nivou sanitarni čvor sa kancelarijom. Donji nivo je od gornjeg nivoa podeljen plexiglas pločom u aluminijumskom ramu.

Lokal je kompletno renoviran 2013.godine. Funkcionalnost i vidljivost ovog lokala je odlična kao i pristup istom. Intezitet kolskog i pešačkog saobraćaja u ovom delu grada je na visokom nivou. Lokal je u dobro stanju, zahteva manja ulaganja.

Uknjižen na prodavca, odmah useljiv.

Dodatne informacije

uknjižen

klima

internet

izlog

nadzor

Nemanja Miljkovic

Nemanja Miljkovic

agent

broj uverenja: 1835

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja