broj u registru posrednika 005

STAN Darvinova, TC Stadion 148m²

Voždovac, Beograd

350000 €

2365€/m²

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

148m²

struktura

4

spratnost

1 od 2

grejanje

EG

visina plafona

3.1m

parking

DA

Opis

Prodajemo dva luksuzno opremljena trostrano orjentisana stana, na prizemlju i prvom spratu, koje je moguće povezati, u mirnoj ulici kod TC Stadion u privatno ograđenoj zgradi sa natkrivenim parking mestima u dvorištu i kapijom na daljinsko otvaranje. Zgrada je na dva sprata sa malim brojem stanova.

Prvi stan u prizemlju je trosoban, sastoji se od hodnika koji vodi do prostranog, atraktivno dekorisanog, dnevnog boravka sa trpezarijom i koji ima izlaz u dvorište, kuhinje, odvojenog spavaćeg bloka sa jednom master sobom sa kupatilom, spavaće sobe koju je, zbog veličine, lako podeliti ukoliko je potrebno, kupatila, walk in garderobe, ostave-vešeraja i gostinjskog toaleta.

Stan uknjižen na 158m2, kome još pripada i prostrano lepo uređeno i osvetljeno dvorište sa senikom u centralnom delu, kao i posebno odvojena ostava za odlaganje gabaritnih stvari potrebnih za domaćinstvo. Cena ovog stana je 425.000EUR-a.

Drugi stan je četvorosoban, pozicioniran iznad prvog stana na prvom spratu, sastoji se iz hodnika u kome su gostinjski toalet i odvojeni radni deo, kuhinje sa manjom trpezarijom, open space uređenim dnevnim boravkom sa trpezarijom iz koga se izlazi na široku i atraktivnu zastakljenu lođu sa mogućnošću kompletnog otvaranja. U spavaćem bloku je ostava-vešeraj, master spavaća soba sa kupatilom, još dve spavaće sobe, walk in garderoba i kupatilo.
Stan je uknjižen na 148m2.

U stanovima su velike staklene površine u svim prostorijama što im omogućava puno dnevne svetlosti, stolarija je aluminijumska, velikih dimenzija, sa roletnama, stopsol staklima i rolo zavesama na elektro podizanje. Grejanje je etažno na struju, na delovima sa granitnom keramikom podno. Stanovi imaju dva pripadajuća parking mesta.

Mogućnost spajanja obe stambene jedinice u jednu. 

U neposrednoj blizini su svi potrebni sadržaji (u okviru TC Stadion su prodavnica, trgovine, banka, pošta, menjačnica, apoteka),škole, vrtići i sl. potrebni za kvalitetan i udoban život.

Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.

Dodatne informacije

uknjižen

luks

parking

klima

telefon

kablovska

internet

interfon

Jugoslav  Bogdanović

Jugoslav Bogdanović

agent

broj uverenja: 3569

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja