broj u registru posrednika 005

STAN Bulevar kralja Aleksandra, kod Kluza 270m²

Zvezdara, Beograd

prodato

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

270m²

struktura

2.5

spratnost

7 od 7

grejanje

CG

visina plafona

3m

parking

DA

Opis

Prodajemo luksuzno opremljen duplex u novogradnji na Zvezdari. Stan je na sedmom spratu novoizgrađenog objekta i sastoji se iz dva nivoa.

Prvi nivo je stan ukupne površine 160m2, od koga je 40m2 terasa koja se prostire oko celog dnevnog boravka i trpezarije, šankom odvojene kuhinje, jedne manje spavaće sobe, kupatila i jedne master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom u kome su samostojeća kada i prostrana staklenim mozaikom obložena tuš kabina sa hidromasažnim stubom. Kupatila su obložena mermerom a grejanje u njima je podno.

Drugi nivo je prostrana terasa 110m2 na kojoj je zatvorena i termoizolovana pergola u kojij su smešteni kuhinja sa trpezarijom i dnevnim boravkom i kupatilo (20m2).
Na terasi se još nalazi i jacuzzi sa svojim noćnim osvetljenjem, deo za sedenje uz ognjište i veći broj žardinjera sa dosta zelenila.
Veliki broj staklenih površina u stanu obezbeđuje obilje dnevne svetlosti, kao i pogled na panoramu celog Beograda.

Open space koncept dnevnog boravka sa prostranom sofom i velikim TV-om na mermernom zidu, na koji se nastavlja trpezarija idealan je za porodična okupljanja.

Ceo objekat je pokriven video nadzorom i 24-časovnim obezbeđenjem, grejanje je centralno, a sistem hlađenja je LG, stolarija je aluminijumska sa drvenom oblogom sa unutrašnje strane.

U neposrednoj blizini su zelena pijaca i trgovački centri i objekti sa svim potrebnim sadržajima za komforan i kvalitetan život.

Uz stan se prodaju i dva garažna mesta po ceni od 30000e. 

Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.

Dodatne informacije

garaža

luks

lift

parking

klima

telefon

kablovska

internet

interfon

Jugoslav  Bogdanović

Jugoslav Bogdanović

agent

broj uverenja: 3569

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja