broj u registru posrednika 005

KUĆA Internacionalnih brigada, Neimar 680m²

Vračar, Beograd

2500000 €

3676€/m²

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

680m²

zemljište

4 a

spratnost

PR+3

grejanje

EG

visina plafona

3.2m

garaža

DA

Opis

Prodajemo kompletno restauriranu vilu u srcu Vračara na Neimaru, jednoj od najtraženijih lokacija u Beogradu.

Kuća se nalazi na parceli od 4 ara, ukupne kvadrature 680m2 i sastoji se iz 4 etaže, sa lepim dvorištem punim zelenila.

Na prizemlju se nalaze prostrana garaža, tehnićka soba, vinski podrum, prostor za rekreaciju-teretana, bio sauna, kupatilo i garderoba.

Na visokom prizemlju su radni deo sa bibliotekom, dnevni boravak sa dva kamina, odvojena kuhinja i trpezarija koja ima izlaz u dvorište.

Na prvom spratu su dve spavaće sobe,od kojih je jedna master i ima radnu sobu, kupatilo i garderober, dodatno kupatilo i veliku terasu sa pogledom na dvorište.

Na drugom spratu su tri spavaće sobe, kupatilo, vešeraj i terasa. Visina plafona u kući varira od 3.2-3.5m.

U rekonstrukciji su korišćeni najkvalitetniji uvozni materijali i oprema, a nameštaj je pažljivo projektovan po meri, u saradnji sa arhitektom.

Nešto što se zaisto retko pojavljuje na tržištu nekretnina!!!

Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika DIVIS NEKRETNINE DOO

Dodatne informacije

garaža

uknjižen

luks

klima

telefon

kablovska

dovedena voda

dovedena struja

dovedena kanalizacija

Ana  Vignjević

Ana Vignjević

agent

broj uverenja: 3710

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja

Daničareva

kod Čuburskog parka, Vračar

Izdvajamo iz ponude
430m²
4
3T
SUT+PR+1+PTK
kuća
EG

Prodajemo kvalitetnu porodičnu stambenu zgradu površine 430m2 na 3.66ari i koja se nalazi na Vračaru, u neposrednoj blizini Suda i Doma zdravlja. Ulica u kojoj se objekat nalazi je jednosmerna, slabo prometna ali sa dosta zelenila i preko potrebne tišine. Objekat se sastoji iz 4 celine, tj. etaže. U suterenskoj etaži nalazi se garaža sa dva parking mesta, dve ostave, kao i prostrana prostorija sa kupatilom koja može da bude u funkciji poslovno/kancelarijskog dela ili eventualno prostora za odmor i relaksacju. Iz ove prostorije izlazi se na zadnje dvorište koje je pokriveno pločicama i površine je oko 40m2. Ostale tri etaže su zapravo 3 nezavisne stambene jednice, okvirne površine oko 110m2 u koje se ulazi preko centralnog stepeništa. Stanovi su po strukturi trosobni, sa mogućnošću adaptacije i pretvaranja u nekoliko manjih stambenih jedinica. Svaki stan je dvostran, svetao sa lepim terasama. Objekat je izgrađen pre 20 godina, izuzetno kvalitetno (blok+ izolacija+cigla+izolacija+kamena fasada), sa ugrađenim kvalitetnim materijalima i opremom za vreme kada je građena. Velike mogućnosti pretvaranje kuće u poslovni objekat (hostel, privatna klinika, i sl.). U zadnjem delu je moguće napraviti zatvoreni bazen dimenzija 3mx10m kao i SPA zonu, a da ostane prostrano dvorište (oko 70m2). Retko u ponudi. Uknjižena, bez tereta i zabeležbi. Mogućnost dogovora oko cene. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika DIVIS NEKRETNINE DOO.

860000