broj u registru posrednika 005

KUĆA Milovana Vidakovića, Tresije 120m²

Sopot, Beograd

prodato

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

120m²

zemljište

10 a

spratnost

PR+1+PTK

grejanje

EG

visina plafona

2.7m

garaža

NE

Opis

Prodajemo odličnu kuću na Kosmaju, naselje Tresije, u delu naselja koje je okruženo šumom i sa otvorenim pogledom prema Kosmaju. Kuća je pozicionirana u neposrednoj blizini glavne ulice a opet dovoljno udaljena od buke. Ukupna površina je 120m2 sve na 10,54 ari placa.

U nivou prizemlja se nalazi suterenski deo kuće, površine 26m2, koji je sa jedne strane suteren a sa druge strane prizemlje, orijentisan prema zadnjem dvorištu.

U prizemlju koje je površine 94m2 nalazi se ulaz, dve spavaće sobe, kupatilo, kuhinja sa trpezarijom i u produžetku dnevna soba. Iz dnevne sobe se izlazi na terasu koja je cela orijentisana prema zadnjem dvorištu koje je ograđeno i uređeno. Na tavan koji se prostire iznad celog prizemlja (korisne površine oko cca 50m2) se izlazi iz hodnika i tu je mogućnost proširenja i pravljenja dodatnog stambenog prostora.

Ispred kuće se nalazi manja bašta kao i deo dvorišta koje služi za parkiranje ( od 6-8 vozila). Kuća je novije gradnje, kompletno završena, sa urađenom fasadom, dvorištem.

Prodaje se sa kompletnim nameštajem i belom tehnikom. Ne zahteva nikakva dodatna ulaganja. Uknjižena je kao stambeni objekat i moguće je uzeti stambeni kredit. Idealno za život i kao investicija. Odlična lokacija. Za svaku preporuku!

Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.

Dodatne informacije

uknjižen

podrum

klima

telefon

kablovska

dovedena voda

dovedena struja

Nemanja Miljkovic

Nemanja Miljkovic

agent

broj uverenja: 1835

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja