broj u registru posrednika 005

NOVOGRADNJA ALBA, Boka place 45m² - 115m²

Porto Montenegro, Tivat

prodato

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

45m²-115m²

struktura

0.5-4

spratnost

7

grejanje

Toplotna pumpa

rok završetka

31.12.2023

parking

DA

Opis

ALBA je najnovija, ujedno i poslednje puštena u prodaju privatna rezdencija u okviru Boka Place urbane četvrti koja je deo Porto Montenegro kompleksa. Alba je osmospratnica koja sadrži 34 privatne rezidencije, od studio do penthouse apartmana.

Privatne rezidencije Boka Place-a deo su uslužno-menadžerskog servisa M-Residences kreiranog od strane Porto Montenegra, koji nudi rešenja za upravljanje u cilju što veće udobnosti i mira tokom izdavanja Vaše rezidencije. Vrhunsko iskustvo izdavanja jedinica i usluge uključuju pokrivanje i poštovanje ugovora, čuvanje inventara, upravljanje lokalnim porezima, održavanje imovine, usluge marketinga i online rezervacije. Vaši gosti koji su servisirani od strane M-Residences koriste sve benefite boravka u naselju, kao što su ture frauscher-om kroz Boku, kućna dostava hrane i dnevne ulaznice na bazenu Jahting kluba Porto Montenegro.

Za razliku od rezidencija Ostro Mistral i Sirocco koje su pod upravom SIRO hotela, privatna rezidencija ALBA nudi fleksibilnost za odabir nameštaja, opremanje i uređenje enterijera prema sopstvenom stilu i ukusu. Za one one koji traže dom spreman za useljenje, postoje već kreirani paketi koji uključuju potpuno opremanje stana po pitanju namještaja i drvenarije.

Rezidencijalne jedinice iz kolekcije kojim upravlja SIRO, ili one privatne, inspirisane su urbanom internacionalnom enklavom, i utočište su besprekornog luksuza i kvalitetnog života.

Privatne rezidencije su vrhunski dizajnirane uz korišćenje modernih detalja kako bi pružili sve segmente kvalitetne i luksuzne svakodnevice. Pored sopstvenih utočišta, stanovnici imaju ekskluzivan pristup luksuznim sadržajima, poput infinity bazena i skrivenih vrtova. Ove rezidencije nude dodatnu intimu za sve one koji žele da pripadaju bliskoj zajednici Porto
Montenegra.

Osnovna specifikacija - (Otvorene kuhinje izuzetnih linija dizajnirane za optimalnu korisnost, Bela stolarija po meri i kamene ploče sa drvenim detaljima, Bosch uređaji, uključujući potpuno integrisani frižider, mašine za pranje posuđa i indukcijska ploča za kuvanje sa pećnicom, ugradni ormari i skladišne jedinice, detaljno birani nameštaj od prirodnog materijala i svedenih nijansi, moderan minimalistički dizajn koji sadrži slojeve neutralnih i organskih materijala inkorporiranih da pruže visok nivo udobnosti i mira).
Očekivani datum završetka projekta je kraj 2023. godine.

Dinamika plaćanja sastoji se od 4 jednake rate, gde se prva rata plaća nakon overe Ugovora o kupoprodaji, dok ostale rate prate stepen izgradnje projekta.

Posebna pogodnost dinamike otplate moguća je u periodu od marta do kraja maja 2022. godine.

Za više informacije, kontaktirajte naš prodajni tim.

Napomena: Kupci Divis nekretnina doo ne plaćaju agencijsku proviziju za stanove i garaže na ovom projektu

 

Dodatne informacije

garaža

luks

lift

parking

klima

kablovska

internet

interfon

Anđela  Murganić

Anđela Murganić

agent

broj uverenja: 3575

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja

Tipovi stanova

Pogledajte tipove stanova u ovom objektu

Garažno mesto

Cena garažnog mesta

25000€ bez PDV-a