broj u registru posrednika 005

KUĆA Blagoja Parovića, Staro diplomatsko naselje 200m²

Čukarica, Beograd

povuceno iz prodaje

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

200m²

zemljište

1 a

spratnost

SUT+PR+1+PTK

grejanje

CG

visina plafona

2.6m

garaža

DA

Opis

Prodajemo kuću u najlepšem delu Košutnjaka, u starom diplomatskom naselju, idealnoj lokaciji za miran i udoban porodični život. 

Kuća se sastoji od suterena, prizemlja, sprata i potkrovlja koje je lako adaptirati u stambeni prostor.

Suteren kuće se sastoji od predsoblja, radne sobe, kupatila, vešeraja i garderobera. 

Prizemlje čine prostran dnevni boravak (oko 60m2) sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilo i dve terase (oko 20m2).

Sprat ima tri spavaće sobe, kupatilo i dve terase. 

Enterijer kuće je izuzetno lep i kvalitetan: predsoblje i stepenište od italijanskog mermera, spoljna stolarija je aluminijumska, unutrašnja drvena, hrastov parket prve klase,  u kupatilima italijanska keramika i sanitarije. Izuzetno je održavana i nije potrebno ulaganje osim higijenskog krečenja. 

U kući ostaje kuhinja od trešnjinog drveta rađena po meri i biblioteka od orahovine. Mogućnost kupovine ostalog nameštaja po dogovoru. 

Poseduje dva ulaza i lepo, ograđeno dvorište sa zelenilom kao i pripadajući parking prostor za tri automobila. 

Uknjižena je na 175m2, ukupne površine 200m2.

Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.

Dodatne informacije

garaža

uknjižen

luks

klima

telefon

kablovska

dovedena voda

dovedena struja

dovedena kanalizacija

Dragana Virić

Dragana Virić

agent

broj uverenja: 668

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja

Zimonjićeva

Diplomatsko naselje , Čukarica

Izdvajamo iz ponude
447m²
1
P
SUT+PR+1+PTK
kuća
EG

Prodajemo odličnu kuću u neposrednoj blizini Košutnjaka, u Diplomatskom naselju, u Zimonjićevoj ulici. Kuća je ukupne neto površine 447m2 (bruto površine 563m2), spratnosti sut+pr+1+Pk sa delom dvorišta od cca 100m2. Kuća je kvalitetno izgrađena, sa ugrađenim kvalitetnim materijalima i opremom. Grejanje je etažno na sopstveni kotao sa mogućnošću uvođenja drugačijeg sistema ( toplotne pumpe i sl.). Fasada kuće je u odličnom stanju i ne zahteva dodatne radove. Dvorište je u fazi sređivanja. U nivou suterena koji je ukupne površine 115m2 se nalazi stepenište, topla veza sa garažom, tehničke prostorije, ostave, fitness & spa zona, garderoba, kuhinja.U nivou prizemlja koje je ukupne površine 147m2 se nalazi ulaz i predsoblje, gostinsko kupatilo, dnevni boravak, trpezarija, kuhinja, terasa ( iz koje se silazi u deo dvorišta), stepenište i garaža od 19m2.U nivou sprata koje je ukupne površine 115m2 se nalazi master soba od 50m2 sa master kupatilom od 17m2, garderoberom i dve terase sa kojih se pruža odličan pogled na šumu.U nivou potkrovlja koje je ukupne površine 70m2 se nalaze dve prostrane spavaće sobe ( površina 26m2 i 27m2) sa garderoberom i kupatilom. Kuća je uknjižena na vlasnika, bez tereta i zabeležbi. Pored garaže koja je u prizemlju, postoji mogućnost parkiranja još dva automobila . Useljiva po dogovoru. Retko u ponudi! Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika DIVIS NEKRETNINE d.o.o.

1470000