broj u registru posrednika 005

KUĆA Braće Jovanović, Tamiški kej 500m²

Pančevo, Pančevo

prodato

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

500m²

zemljište

3 a

spratnost

PR+PTK

grejanje

EG

visina plafona

2.7m

garaža

NE

Opis

Prodaje se kuća u Pančevu u neposrednoj blizini keja i šetališta na jednoj od najpoželjnijih lokacija nadomak centra grada.
Na parceli od 3.3a, 1.5a zauzima dvorište kompletno sredjeno za uživanje - travnjak, zidna fontana, rasveta, sistem za navodnjavanje iz tri sopstvena bunara i otvoren tuš.

Kuća se satoji od dupleks stana, lokala i podruma. Na prvom nivou poseduje dva ulaza, glavni iz dvorišta i jedan ulično orijentisan ( koji je trenutno u funkciji poslovog prostora-lokala), sa opcijom spajanja sa velikim dnevno trpezarijskim delom gde se nalaze salon, kuhinja, toalet i ostava.

Stepenište sa ogradom od kovanog gvoždja, kao i oslikani zidovi ručno su radjeni od strane vrhunskih umetnika, vode na drugi nivo gde se nalaze: dnevni boravak sa ručno radjenom kamenom bibliotekom, prostor predvidjen za teretanu, saunu, kupatilo i radnu sobu sa jedne strane, dok se na suprotnoj nalaze čajna kuhinja, toalet i odvojen spavaći blok sa tri sobe koje imaju sopstvena kupatila i garderobere.

Kuća je kompletno renovirana 2012.godine sa kvalitetnim materijalima i opremom od čega izdvajamo ( zidno i podno grejanje, Fan coil pumpe, centralne klime, sunčani kolektori, uvozna kremika i sanitarije itd.). Kuća takodje poseduje 4 odvojena el.brojila kao i podrum površine 30m2 koji je u funkciji vinskog podruma i tehničke prostorije.

Ova posebna nekretnina je 97. god priznata kao kulturno dobro i kao takva je kompletno renovirana 2012. god.

Uknjižena je na 248m2, ukupne površine 500m2. (poseduje dozvole za celokupnu kvadraturu).

Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.

Dodatne informacije

uknjižen

podrum

klima

telefon

kablovska

dovedena voda

dovedena struja

dovedena kanalizacija

Ana Vignjević

Ana Vignjević

agent

broj uverenja: 3710

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja