broj u registru posrednika 005

STAN Dimitrija Tucovića, CITY GARDEN PANČEVO 89m²

centar Pančeva, Pančevo

prodato

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

89m²

struktura

3

spratnost

3 od 3

grejanje

EG

visina plafona

2.7m

parking

DA

Opis

Prodajemo odličan trosoban stan broj 43 od 89,57m2 na povučenom spratu novog stambeno-poslovnog objekta koji se gradi u Pančevu, u ulici Dimitrija Tucovića broj 38. Stan se sastoji od ulaza, kuhinje, dnevnog boravka sa delom za trpezariju, spavaćeg bloka sa dve spavaće sobe, garderoberom, kupatila,tolaeta i velike terase na koju se izlazi iz dnevne i veće spavaće sobe. Stan je jugoistočno orijentisan.

Objekat u kome se stan nalazi svojim dizajnom, kvalitetom, strukturom stanova kao i opremom, prati nove standarde u izgradnji ovakvog tipa objekata.

Od opreme i materijala koji će biti ugrađeni izdvajamo: fasada-dekorativni fasadni malter u dva tona sa kompaktnim fasadnim pločama, dva lifta, natkrivene terase transparetna nastrešnica od betona dok je sekundardna pergola od aluminijumskih profila plastificiranih u dekoru drveta, ograde terasa su od stakla, ALU stolarija sa troslojnim staklom, bešumna vodovodna instalacija, uvozne sanitarije i granitne pločice renomiranih proizvođača, sigurnosna ulazna vrata, troslojni hrastov parket debljine 14mm, grejanje je etažno preko el. kotlova, unutrašnja vrata su odbojenog medijapana bele boje, ulazna sigurnosna vrata.

Objekat se zida sa pravosnažnom Građevinskom dozvolom, plaćenim obavezama prema Direkciji. Predviđeni završetak radova je septembar  2023.godine.

Cena stana je sa PDV-om (10%) - Mogućnost povrata PDV za kupca prvog stana.

Cene parking mesta u garaži se kreću od 6.489 EUR sa pdv-om do 9.984 EUR sa pdv-om. Cena garažnog mesta zavisi od površine i pozicije u garaži.

Dinamika plaćanja:

Gotovinski kupci:
70% po zaključenju Predugovora
20% po završenosti fasade Objekta
10% po završenom Tehničkom pregledu-useljenje

Kreditni kupci:
20% po zaključenju Predugovora ili koliko je ukupno učešće kupca u stambenom kreditu
80% nakon završetka Objekta 80% na osnovu Izveštaja ovlašćenog procenitelja banke

Kupci Divis nekretnina doo ne plaćaju agencijsku proviziju za stanove i garažna mesta u ovom objektu.

Dodatne informacije

garaža

lift

parking

klima

kablovska

internet

interfon

energetski pasoš

Nemanja Miljkovic

Nemanja Miljkovic

agent

broj uverenja: 1835

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja

Zmaj Jove Jovanovića

centar, centar Pančeva

Izdvajamo iz ponude
99m²
2.5
T
3/5
DA
EG

Prodajemo odličan dvoiposoban stan (broj 18, broj 24) na trećem i četvrtom spratu novog stambenog objekta koji se gradi u centru Pančeva, u ulici Zmaj Jove Jovanovića, na jednoj od najboljih lokacija za život u Pančevu. Stan je ukupne površine 99.60m2 od čega je grejna površina 67.80m2, dok je terasa 31.80m2. Stan se sastoji od predsoblja, toaleta, ostave, kupatila, kuhinje, kombinovane dnevne sobe sa delom za trpezariju, 2 spavaće sobe i terase. Objekat u kome se stan nalazi svojim dizajnom, kvalitetom, strukturom stanova kao i opremom, prati nove standarde u izgradnji ovakvog tipa objekata. Od opreme i materijala koji su ugrađeni izdvajamo: Rehau PVC stolarija sa troslojnim staklima i rolo komarnicima, alu roletne na struju, hrastov parket, unutrašnja zvučna i termo izolacija vuna akustiko 5cm u plafonu, pregradni zidovi između stanova u tvrdo presovanoj vuni 5cm, 15cm termo izolacija fasade, Schindler lift, grejanje eg na struju, keramika i sanitarije visoke kategorije. Objekat se zida sa pravosnažnom Građevinskom dozvolom, plaćenim obavezama prema Direkciji. Objekat je priključen na svu komunalnu infrastrukturu i spreman za useljenje. Cena stana je sa PDV-om (10%) - Mogućnost povrata PDV za kupca prvog stana i mogućnost kupovine putem stambenih kredita kod svih banaka. Opcija kupovine garažnog mesta koja se nalaze u prizemlju objekta. Kupci Divis nekretnina doo ne plaćaju agencijsku proviziju za stanove i garažna mesta u ovom objektu.

140000

Zmaj Jove Jovanovića

centar, centar Pančeva

Izdvajamo iz ponude
86m²
2.5
T
4/5
DA
EG

Prodajemo odličan dvoiposoban stan (broj 25) na četvrtom spratu novog stambenog objekta koji se gradi u centru Pančeva, u ulici Zmaj Jove Jovanovića, na jednoj od najboljih lokacija za život u Pančevu. Stan je ukupne površine 86.22m2 od čega je grejna površina 69,22m2, dok je terasa 17m2. Stan se sastoji od predsoblja, toaleta, ostave, kupatila, kuhinje, kombinovane dnevne sobe sa delom za trpezariju, 2 spavaće sobe i terase. U ponudi je identičan stan sa većom terasom na prvom spratu, ukupne površine 99m2, po ceni od 125000. Objekat u kome se stan nalazi svojim dizajnom, kvalitetom, strukturom stanova kao i opremom, prati nove standarde u izgradnji ovakvog tipa objekata. Od opreme i materijala koji su ugrađeni izdvajamo: Rehau PVC stolarija sa troslojnim staklima i rolo komarnicima, alu roletne na struju, hrastov parket, unutrašnja zvučna i termo izolacija vuna akustiko 5cm u plafonu, pregradni zidovi između stanova u tvrdo presovanoj vuni 5cm, 15cm termo izolacija fasade, Schindler lift, grejanje eg na struju, keramika i sanitarije visoke kategorije. Objekat se zida sa pravosnažnom Građevinskom dozvolom, plaćenim obavezama prema Direkciji. Objekat je priključen na svu komunalnu infrastrukturu i spreman za useljenje. Cena stana je sa PDV-om (10%) - Mogućnost povrata PDV za kupca prvog stana i mogućnost kupovine putem stambenih kredita kod svih banaka. Opcija kupovine garažnog mesta koja se nalaze u prizemlju objekta. Kupci Divis nekretnina doo ne plaćaju agencijsku proviziju za stanove i garažna mesta u ovom objektu.

122000

Zmaj Jove Jovanovića

centar, centar Pančeva

Izdvajamo iz ponude
81m²
2.5
T
2/5
DA
EG

Prodajemo odličan dvoiposoban stan (broj 9, broj 16, broj 22 i broj 28) na drugom, trećem, četvrtom i povučenom spratu novog stambenog objekta koji se gradi u centru Pančeva, u ulici Zmaj Jove Jovanovića, na jednoj od najboljih lokacija za život u Pančevu. Stan je ukupne površine 80,82m2 od čega je grejna površina 72,72m2, dok je terasa 8,10m2. Stan se sastoji od predsoblja, toaleta, ostave, kupatila, kuhinje, kombinovane dnevne sobe sa delom za trpezariju, 2 spavaće sobe i terase. Objekat u kome se stan nalazi svojim dizajnom, kvalitetom, strukturom stanova kao i opremom, prati nove standarde u izgradnji ovakvog tipa objekata. Od opreme i materijala koji su ugrađeni izdvajamo: Rehau PVC stolarija sa troslojnim staklima i rolo komarnicima, alu roletne na struju, hrastov parket, unutrašnja zvučna i termo izolacija vuna akustiko 5cm u plafonu, pregradni zidovi između stanova u tvrdo presovanoj vuni 5cm, 15cm termo izolacija fasade, Schindler lift, grejanje eg na struju, keramika i sanitarije visoke kategorije. Objekat se zida sa pravosnažnom Građevinskom dozvolom, plaćenim obavezama prema Direkciji. Objekat je priključen na svu komunalnu infrastrukturu i spreman za useljenje. Cena stana je sa PDV-om (10%) - Mogućnost povrata PDV za kupca prvog stana i mogućnost kupovine putem stambenih kredita kod svih banaka. Opcija kupovine garažnog mesta koja se nalaze u prizemlju objekta. Kupci Divis nekretnina doo ne plaćaju agencijsku proviziju za stanove i garažna mesta u ovom objektu.

121000