broj u registru posrednika 005

STAN BW ETERNA, Beograd na vodi 89m²

Savski venac, Beograd

305888 €

3437€/m²

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

89m²

struktura

3

spratnost

4 od 8

grejanje

CG

visina plafona

2.8m

parking

DA

Opis

Prodajemo odličan trosoban stan od 89,42 m2 u novoj zgradi BW ETERNA, koja se nalazi u okviru Park Districta i završava se 2025. godine. Stan se sastoji se od jedne spavaće sobe, master spavaće sobe, dnevnog boravka sa delom za kuhinju, kupatila, vešernice i terase. S obzirom na još uvek početne cene i relaksiranu dinamiku otplate, stan predstavlja odličnu investicionu opciju.

BW ETERNA je osmospratna zgrada, smeštena u okviru Elements kompleksa, u Park districtu Beograda na vodi, a duž nove saobraćajnice paralelne sa Savskom ulicom, koja povezuje Karađorđevu ulicu sa Beogradskim sajmom. Pozicionirana je u neposrednoj blizini Savskog parka, prema Savskoj ulici. Smeštena je u četvrtom redu od reke Save i povezana je sa ključnim lokacijama u Beogradu. Kompleks Elements predstavlja najbolje od savremenog gradskog života, kompleks kvalitetne gradnje i prvoklasne lokacije.

Mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 23400 sa uračunatim PDV-om.

Sve dodatne informacije oko stanova u projektu ETERNA možete dobiti kod našeg agenta Anđele Murganić, na broj telefona 0621916575.

Napomena: Kupci Divis nekretnina doo ne plaćaju agencijsku proviziju za stanove i garaže na projektu BW.

Dodatne informacije

garaža

lift

parking

klima

telefon

kablovska

internet

interfon

Anđela  Murganić

Anđela Murganić

agent

broj uverenja: 3575

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja