broj u registru posrednika 005

KUĆA Nova, Višnjica 155m²

Palilula, Beograd

prodato

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

155m²

zemljište

2 a

spratnost

PR+1

grejanje

Toplotna pumpa

visina plafona

3m

garaža

NE

Opis

Prodajemo jedinstvenu kuću od 155m2 sa prelepim pogledom na Dunav, dizajniranu tako da savršeno odgovara vašem urbanom životu, dok istovremeno dobijete mir i privatnost, na samo 3km od Big Fashion tržnog centra i 7km od centra grada. Prostor je dizajniran sa namerom da pruži najviši nivo komfora.

Kuća je spratnosti P+1, ukupne površine 155m2 sa placem od 1,5 ari. U donjem nivou se nalazi ulaz, kuhinja sa delom za trpezariju, dnevna soba sa izlazom na terasu, spavaća soba i kupatilo. Na spratu se nalazi dnevna soba, dve spavaće sobe i kupatilo. U dvorištu je predviđen manji bazen. Grejanje je putem toplotnih pumpi. Svetla visina plafona je 3m. Parkiranje je rešeno u okviru placa (dva parking mesta).

U cenu je uključeno delimično opremanje što podrazumeva ( kuhinju bez bele tehnike, rasveta spoljna i unutrašnja, kompletno opremljeno kupatilo kao u renderima i garderoberi).

Cena kuće je sa PDV-om od 10%. Mogućnost kupovine putem stambenog kredita. Za gotovinske kupce plaćanje po dogovoru. Kuća je useljiva u aprilu 2022.godine.

Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.

Dodatne informacije

klima

kablovska

dovedena voda

dovedena struja

Nemanja Miljkovic

Nemanja Miljkovic

agent

broj uverenja: 1835

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja