broj u registru posrednika 005

STAN BW Quartet 3, Beograd na vodi 77m²

Savski venac, Beograd

prodato

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

77m²

struktura

3

spratnost

3 od 9

grejanje

CG

visina plafona

2.7m

parking

DA

Opis

Prodajemo odličan trosoban stan od 76,55m2 u zgradi Quartet 3, koja se nalazi u okviru Park Districta i završava se 2024. godine. Stan je istočno orijentisan, prema unutrašnjem dvorištu. Sastoji se iz 2 spavaće sobe, dnevnog boravka, dva kupatila, vešernice i terase. S obzirom na još uvek početne cene i relaksiranu dinamiku otplate, stan predstavlja odličnu investicionu opciju.

BW Quartet 3 je stambena zgrada idealno smeštena u četvrtom redu zgrada do Save, između Savskog parka i Savske ulice, na samo nekoliko minuta hoda od rekonstruisanog Savskog trga na jednoj strani i Art centra na drugoj.

Ostale prednosti života u BW Quartet, pored ostalog, uključuju i recepciju, podzemni garažu, unutrašnje dvorište za stanare sa dečijim igralištem. Roditeljima sa malom decom značiće što se u zgradi nalazi vrtić sa odvojenim ulazom. Rekreativni i sadržaji za slobodno vreme se nalaze u Savskom parku.

Mogućnost kupovine garažnog mesta. Cena sa PDV-om.

Sve dodatne informacije oko stanova u projektu BW QUARTET 3 možete dobiti kod našeg agenta Anđele Murganić, na broj telefona 0621916575.

Napomena: Kupci Divis nekretnina doo ne plaćaju agencijsku proviziju za stanove i garaže na projektu BW.

Dodatne informacije

garaža

luks

parking

klima

kablovska

internet

interfon

Anđela  Murganić

Anđela Murganić

agent

broj uverenja: 3575

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja

BW SENSA

Beograd na vodi, Savski venac

Izdvajamo iz ponude
81m²
3
T
PR/8
DA
CG

BW Sensa je osmospratna stambena zgrada u Elements kompleksu, sa ukupno 230 stanova različitih struktura. Blizina zelenila, sportskih terena, igrališta, reke, prodavnica, restorana ali i gradskih poslovnih centara čini ovu zgradu idelnom za porodično stanovanje. Na samo nekoliko minuta šetnje nalazi se BW Galerija, najveći shopping centar u Evropi. Pored sadržaja u neposrednoj blizini, BW Sensa nudi brojne pogodnosti u zgradi, u prostranom lobiju nalazi se recepcija sa obezbeđenjem, iz zgrade se ulazi na uređeno unutrašnje dvorište namenjeno stanarima, a podzemna garaža prostire se nadva nivoa i obuhvata 273 parking mesta. U prizemlju susedne zgrade BW Lumia smešten je vrtić sa odvojenim ulazom, dok se škola nalazi u blizini. Iz ponude izdvajamo ograničen broj jedinica koje poseduju sopstvene bašte i nalaze se u prizemlju objekta. Izuzetan stan sa dve spavaće sobe i sopstvenom baštom, orijentisan prema Savskom parku. Stan se sastoji iz dnevnog boravka, dve spavaće sobe, dva kupatila od kojih jedno pripada master spavaćoj sobi, vešernice i terase. Stan ima izlaz na privatnu bašticu . Mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 23400. Dinamika plaćanja je izuzetno relaksirana i podeljena u 7 rata, gde svaka rata prati određenu fazu izgradnje. Sve dodatne informacije oko stanova u projektu SENSA možete dobiti kod našeg agenta Anđele Murganić, na broj telefona 0621916575. Napomena: Kupci Divis nekretnina doo ne plaćaju agencijsku proviziju za stanove i garaže na projektu BW.

270888

BW LUMIA

Beograd na vodi, Savski venac

Izdvajamo iz ponude