broj u registru posrednika 005

STAN Deligradska, Slavija 243m²

Savski venac, Beograd

prodato

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

243m²

struktura

5

spratnost

7 od 7

grejanje

Toplotna pumpa

visina plafona

3m

parking

DA

Opis

Prodajemo petosoban stan na sedmom, poslednjem spratu zgrade iz 2021. godine u neposrednoj blizini Slavije, sa prelepim pogledom. Zgrada je izgrađena od materijala vrhunskog kvaliteta, poseduje energetski pasoš, 24/7 video nadzor i portirnicu na ulazu.

Stan se sastoji od ulaznog hodnika, velikog dnevnog boravka sa kuhinjsko trpezarijskim delom osmišljen kao open space sa izlaskom na veliku terasu, četiri spavaće sobe od kojih svaka ima izlaz na terasu, dva kupatila od kojih je jedno sa kadom a drugo sa tuš kabinom i gostinjskog toaleta. Spavaći blok je potpuno odvojen od dnevnog boravka. Veoma osvetljen, dvostrano orijentisan (istok - zapad).

U stanu je postavljen luks hrastov troslojni parket, drvena unutrašnja i spoljna aluminijumska stolarija sa elektro podizačima roletni. Visina plafona 3m. U svakom kupatilu je ugrađena italijanska i španska keramika vrhunskog kvaliteta. Grejanje putem toplotne pumpe.

Stan se knjiži na 158m2 a dodatno mu pripada terasa od 85m2 na korišćenje i ovo je jedini stan koji ima pristup istoj. Terasa pruža razne mogućnosti budućem vlasniku.

U cenu su uračunata dva prostrana parking mesta u garaži objekta.

Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.

Dodatne informacije

garaža

luks

lift

parking

klima

telefon

kablovska

internet

interfon

Jugoslav  Bogdanović

Jugoslav Bogdanović

agent

broj uverenja: 3569

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja