broj u registru posrednika 005

STAN Loznička, Sportski centar "Vračar" 150m²

Vračar, Beograd

prodato

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

150m²

struktura

4

spratnost

1 od 6

grejanje

Toplotna pumpa

visina plafona

2.7m

parking

DA

Opis

Prodajemo kvalitetan četvorosoban stan u novogradnji useljivoj u februaru 2022.godine, u srcu Vračara, pozicioniran na veoma dobroj lokaciji izmedju Bulevara kralja Aleksandra i BDP-a. Zgrada je sa malim brojem stanova (stan je sam na celom spratu), dvostrano orjentisan.

Kvalitetom, opremom i dizajnom prati nove standarde izgradnje, pažljivo je projektovan bez nepotrebnih hodnika, prostor je maksimalno iskorišćen u odnosu na kvadraturu stana. Prostrane staklene zidne površine sa visokom energetskom efikasnošću. U stan se ulazi direktno iz kodiranog lifta. Tehnička opremljenost: podno grejanje u celom stanu, centralni rashladni sistem ugradjen je u plafon sa regulacijom temperature za svaku prostoriju posebno, ALU stolarija, sanitarije i keramika PORCELANOSA, parket I klase sa atestom za podno grejanje, BOSAL sigurnosna i sobna vrata sa skrivenim šarkama.

Stan se sastoji od ulaznog antrea, kuhinje sa ostavom, trpezarije i dnevnog boravka sa terasom koncipiranih kao open space, gostinjskog toaleta sa prostorom za odlaganje stvari, hodnikom koji vodi u spavaći blok u kojem se nalaze: velika master soba sa walk in garderobom i kupatilom, dve komforne spavaće sobe od 14,40m2 i 15,60m2 ispred kojih je prostorija za garderobu, kupatilo i prostorija za domaćinstvo.

Cena stana je sa garažnim mestom.

Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika DIVIS NEKRETNINE DOO

Dodatne informacije

garaža

lift

parking

klima

telefon

kablovska

internet

interfon

Jugoslav  Bogdanović

Jugoslav Bogdanović

agent

broj uverenja: 3569

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja