broj u registru posrednika 005

KUĆA Venizelosova, Crkva Aleksandra Nevskog 600m²

Stari grad, Beograd

prodato

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

600m²

zemljište

3 a

spratnost

SUT+PR+1+PTK

grejanje

TA

visina plafona

3m

garaža

DA

Opis

Prodajemo stambeno-poslovni objekat na Starom gradu, u neposrednoj blizini Crkve Svetog Aleksandra Nevskog. Objekat je spratnosti Po+P+1+T, ukupne bruto površine oko 600m2, sve na placu površine 335m2. Objekat je delimično poslovni a delimično stambeni. Sastoji se od dve stambene jedinice, lokala, pomoćnog objekta i poslovno-magacinskog dela u dvorištu. Objekat nije pod Zaštitom zavoda I moguća je rekonstrukcija postojećeg objekta i izgradnja novog objekta sa sledećim urb. uslovima:

Parcela se nalazi u zoni mešovitih gradskih centara u zoni centra grada Beograda- 1.M1.2. Mešoviti gradski centri podrazumevaju kombinaciju komercijalnih sadržaja sa stanovanjem u odnosu stanovanje:poslovanje 0-80%:20-100%.
U prizemlju planiranih objekta obavezni su komercijalni sadržaji.

Građevinskom parcelom se smatra svaka postojeća katastarska parcela sa minimalnom površinom parcele od 150m2 i širinom od 6,0m.

Indeks zauzetosti (“Z”) na parceli je do 60%, izuzetno 70%, ukoliko je procenat komercijalnih sadržaja veći od 50% od ukupne BRGP. Maksimalna visina venca objekta je do 21,0m a maksimalna visina slemena objekta je do 24,5m, što definiše orjentacionu planiranu spratnost P+5+Pk/Ps, odnosno P+5. Objekat je dvostrano uzidan u odnosu na bočne granice parcele. Građevinska linija podzemih delova objekta (garaže i sl.) može se poklapati sa granicama parcele, a maksimalno do 85% površine parcele. Kota prizemlja stambenog dela objekta je najviše 1.6m visa od najviše kote pristupne saobraćajnice. Za objekte, koji u prizemlju imaju poslovanje, kota prizemlja je maksimalno 0,2m visa od nulte kote. Minimalni procenat slobodnih površina na parceli je 40%, izuzetno 30%, ukoliko je procenat komercijalnih sadržaja veći od 50% od ukupne BRGP.

Uknjižen objekat na vlasnika, bez ikakvih imovinsko pravnih problema.
ZAINTERESOVANIM kupcima prosleđujemo Informaciju o lokaciji nakom elektronskog potpisivanja Potvrde o gledanju.

Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.

Dodatne informacije

garaža

uknjižen

podrum

klima

kablovska

dovedena voda

dovedena struja

dovedena kanalizacija

Nemanja Miljkovic

Nemanja Miljkovic

agent

broj uverenja: 1835

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja