broj u registru posrednika 005

STAN Kod Autokomande, Voždovac 53m²

Voždovac, Beograd

prodato

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

53m²

struktura

2

spratnost

1 od 8

grejanje

CG

visina plafona

2.7m

parking

DA

Opis

Prodajemo dvosoban stan od 53,37m2 na prvom spratu poslovno-stambene zgrade koja se gradi na Voždovcu, u neposrednoj blizini Autokomande. Stan se sastoji od predsoblja, kupatila, spavaće sobe od 10,77m2, dnevnog boravka sa trpezarijom od 24,53m2, kuhinje od 4,86m2 i lođe od 2,55m2. Odličan raspored prostorija, maksimalno iskorišćen prostor.

Objekat u kome se stan nalazi svojim dizajnom, kvalitetom, strukturom stanova kao i opremom, prati nove standarde u izgradnji ovakvog tipa objekata. Tehnička opremljenost: fasada od prirodnog kamena i fundermax drveta sa termoizolacijom, ALU stolarija sa troslojnim staklom, bešumna vodovodna instalacija, GEBERIT sanitarije, keramika italijanska I klasa, Tara Concept višeslojni parket, LG klima sistem, sigurnosna ulazna vrata i centralno grejanje sa kalorimetrima.

Objekat se zida sa pravosnažnom Građevinskom dozvolom, plaćenim obavezama prema Direkciji. Predviđeni završetak radova je krajem 2021.godine. Na cenu stana se dodaje PDV od 10%. Mogućnost kupovine garažnog mesta.


Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.

Dodatne informacije

garaža

lift

parking

klima

kablovska

internet

interfon

Ana Vignjević

Ana Vignjević

agent

broj uverenja: 3710

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja