broj u registru posrednika 005

STAN Grahovska, kod Čuburskog parka 62m²

Vračar, Beograd

prodato

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

62m²

struktura

3

spratnost

4 od 4

grejanje

CG

visina plafona

4.2m

parking

NE

Opis

Prodajemo luksuzan, neobican stan na Vracaru u mirnoj ulici u blizini Čuburskog parka. Stan je uknjižen na 58m2, a izmerena površina je 62m2, sa mogućnošću daljeg proširenja. Naime, visina plafona u najvišem delu stana je 4,2m, tako da postoji mogućnost proširenja pravljenjem velike galerije celom dužinom iznad ulazno-kuhinjskog dela, cime se dobija znacajan dodatni prostor, koji ne narušava funkcionalnost i lepotu stana.

Stan se sastoji od velikog dnevnog boravka, koji zajedno sa kuhinjom i trpezarijom čini “open space“ veličine 35 m2. U ovom delu se nalazi ugrađena elegantna klima, koja ostaje novim vlasnicima. Stan je dvostrano orjentisan: istok-jugoistok, sa puno sunčeve svetlosti u toku celog dana. Kuhinjski deo je veoma funkcionalan i prostran. Sastoji se iz dva niza kuhinjskih elemenata dužine 1,80 m. Visina gornjih elemenata je 83 cm. Kuhinja ostaje novim vlasnicima kao i ugradna rerna, ploca i veliki ugradni kombinovani frižider. Postoje dve spavace sobe sa velikim, modernim, ugradnim plakarima dužine 2 m, visine vece od standardne-2,65 m i dubina 60 cm, koji ostaju novim vlasnicima.

Stan je izuzetno funkcionalan, svaki m2 je odlicno iskorišcen, bez gubitka prostora. Odlicno je povezan sa svim delovima grada. U blizini stana se nalaze 4 banke, mnogi mega marketi kao što su: Maksi, Idea, Interex, Tempo, kao i pošta, kafici i restorani, zanatske radnje i Kalenic pijaca. Na ovaj nacin sve svakodnevne poslove možete da završite u svom kraju. Ukoliko želite zaista autentican i lep, svetao i ušuškan stan, neobicne koncepcije, ureden sa merom i ukusom na Vracaru, pozovite nas i uverite se. Mogućnost zakupa parking mesta.

Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.

Dodatne informacije

renoviran

uknjižen

lift

klima

kablovska

internet

interfon

Miljko Delić

Miljko Delić

agent

broj uverenja: 4098

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja