broj u registru posrednika 005

STAN Gundulićev venac, blizina Bajlonijeve pijace 107m²

Stari grad, Beograd

prodato

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

107m²

struktura

4

spratnost

6 od 6

grejanje

Toplotna pumpa

visina plafona

2.8m

parking

DA

Opis

Prodajemo odličan četvorosoban penthaus u luksuznoj novogradnji na Dorćolu, na lokaciji sa kompletnom infrastrukturom i blizinom svih bitnih sadržaja, na samo par koraka od obale Dunava, nekoliko minuta od boemske četvrti i Knez Mihailove ulice. Oprema i materijali u stanu vrhunskog kvaliteta: granitna keramika i program Porcelanosa, parket S klase, stolarija aluminijum-drvo, blindirana ulazna vrata modernog dizajna, centralna klimatizacija, podno grejanje i toplotne pumpe...

Zgrada poseduje energetsku efikasnost razreda B, a svaka stambena jedinica  “smart” sistem. Stan koji prodajemo se sastoji od ulaznog hodnika, dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, tri spavaće sobe, dva kupatila, ostave i prostrane lođe. Odvojen spavaći blok sa degažmanom, dve spavaće sobe i kupatilom. Treća spavaća soba je master bedroom sa sopstvenim kupatilom.

Stan je dvostrano orjentisan,  izuzetno sunčan i osvetljen. Na lođu se izlazi iz dnevne sobe. Dve spavaće sobe su komforne sa mestom za ugradni plakar, veliki bračni krevet sa noćnim stočićima. Kupatilo iz master sobe je sa tuš kabinom. Kupatilo u spavaćem bloku je sa kadom i mestom za veš mašinu. Mogućnost kupovine garažnog mesta. Cena je sa uračunatim PDV-om.

Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.

Dodatne informacije

garaža

lift

parking

klima

telefon

kablovska

internet

interfon

Boris  Hamer

Boris Hamer

agent

broj uverenja: 2102

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja