broj u registru posrednika 005

STAN Čegarska, Bulbulder 123m²

Zvezdara, Beograd

prodato

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

123m²

struktura

4

spratnost

3 od 3

grejanje

CG

visina plafona

2.9m

parking

DA

Opis

Prodajemo useljiv četvorosoban stan od 123m2, sa prelepom terasom od 31m2, na povučenom spratu u objektu koji je izgrađen na uglu ulica Čegaraske i 21 divizije. U neposrednoj okolini se nalazi nekoliko osnovnih škola, fakulteta, velikih marketa kao i Gradska bolnica. Stan se sastoji od ulaza, dnevne sobe, tri spavaće sobe, dva kupatila, kuhinje i terase. Trostrano orjentisan ( istog-jug-zapad) sa otvorenim pogledom prema centru Beograda.  Grejanje je centralno na gradsku toplanu sa kalorimetrima.

Zgrada poseduje Energetski pasoš a od opreme koja je ugrađena izdvajamo Schindler putnički lift, Hormann garažna vrata, višeslojni hrastov parket, Marazzi i FAP italijanska granitna keramika, Hansgrohe baterije, Laufen pro sanitarija, protivprovalna vrata BLD, prozori od šestokomornih profila nemačkog proizvođača Kommerling u antracit boji, termoizolacija Knauf kamena vuna debljine 12cm.  U stanu je visina plafona oko 2.90m.

Iznad stana betonska ploča, zatim manji vazdušni prostor pa konstrukcija krova. (NIJE POTKROVLJE). Stan je useljiv. Garažno mesto je doplaćuje po ceni od 13.000 EUR sa pdv om. ZA SVAKU PREPORUKU

Mogućnost kupovine putem stambenih kredita.

Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.

Dodatne informacije

garaža

uknjižen

lift

parking

klima

kablovska

internet

Nemanja Miljkovic

Nemanja Miljkovic

agent

broj uverenja: 1835

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja